Autor: Alyona Stadnik • 14. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuu parim idufirma on TransferWise

Ajakiri Management Today valis kuu parimaks idufirmaks, Skype'i esimese töötaja Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanni loodud pankadest soodsamaid rahaülekandeid võimaldav Transferwise.

"Transferwise on täiesti uus välisvaliita transfeer," põhjendas valikut digitaalne ettevõtja Farhad Koodoruth.

Ta lisas, et hea asi selle teenuse juures on see, et rahaülekandeid on võimalik soodsamalt teha.

TransferWise on tänavu teistelegi väljaannetele silma jäänud – ettevõtet on sel aastal esile tõstnud mainekas trendide ajakiri Wired, ajakiri "London loves business ja samuti Financial Times.

2011. aasta jaanuaris lõid Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann Londonis idufirma TransferWise, mis võimaldab inimestel ja ettevõtetel liigutada kiirelt ja soodsalt raha erinevate riikide ja valuutade vahel. TransferWise töötab kui vahendaja, mille abiga saavad inimesed luua endale kasutajakonto ning teha selle kaudu rahaülekandeid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755