Autor: Marek Mühlberg • 16. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loe SWG talveprogrammi meeskondade äriideid

Talveprogrammi meeskondade liikmed on pärit Venemaalt, Eestist, Poolast, Soomest, Ungarist ja Tšiilist. Kolme kuu jooksul abistavad neid ideede realiseerimisel 80 mentorit.

TheTakes  vähendab videoproduktsiooniga seotud kulusid ja teostusele kuluvat aega, pakkudes SaaS-põhist (tarkvara teenusena) lahendust projektijuhtimise ja organisatsiooni ressursside haldamiseks. Lahendus on suunatud spetsiaalselt videoproduktsiooni sektorile.

SportID aitab luua turu ettevõtete ja spordiklubide vahel. Lahendus võimaldab spordiklubidel fokusseerida konkreetsele tarbijate sihtrühmale (ettevõtted) ning samal ajal lihtsustab spordiklubidega seotud maksete ja kulude haldamist ettevõtete ja nende töötajate jaoks.

Borrowl on süsteem, mis peab järge isiklike asjade osas, mida inimesed teineteisele laenavad. QR koodide abil luuakse laenatud asjade nimekirjad ja seotakse need automaatsete meeldetuletustega laenajale.

Biletu on mobiilirakendus, mis võimaldab kiireid ning lihtsaid mobiilimakseid sõprade vahel. Rakendus hoiab infot tehingute, kulude, fotode, helifailide ja asukoha kohta.

Fundblock on mitmekülgne startup, mis keskendub ühisrahastusele. Esmasteks sihtrühmadeks on loovvaldkonnad nagu film ja muusika. Samas võivad projektiga liituda kõik startupid või ettevõtmised, mis otsivad lisafinantseerimist eelnevalt kindlaksmääratud osaluse vastu.

Budget.to on online-tööriist eelarvete haldamiseks ning finantsplaneerimiseks, mis aitab ettevõtetel hoida planeeritud ning tegelikud kulud kontrolli all. Eelarved, lepingud ning arved on selgelt organiseeritud ning finantsandmed on läbipaistvalt kättesaadavad kõikidele kaasatud osapooltele. Tööriist annab kiire ülevaate ettevõtte rahaasjadest võrrelduna traditsioonilisete raamatupidamislahendustega. Sisseehitatud maksete ning arvete haldus pakuvad siinkohal lisaväärtust.

Liitu on online-hankeplatform ettevõtetele, viies kokku ostjad ning hankijad. Lahendus suurendab hankeprotsesside efektiivsust ning teeb sobivate partnerite otsingu lihtsamaks. on loovettevõtetele suunatud online-koostööplatform. Digitaalne töölaud, kus inimesed saavad töötada koos foto, video või muu multimeedia valdkonda puudutava projekti kallal.

Brickflow

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755