Autor: Kristi Malmberg • 17. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autorollo arveid maksti isegi riigikogu arvutitest

Autorollo pankrotihaldur Martin Krupp väidab kohtule esitatud materjalides, et mõned Autorollo pangaülekanded tehti ei kusagilt mujalt kui kahest riigikogus asuvast arvutist.

3. ja 6. mail maksti välja Autorollo juhatuse liikme Janos Sillamaa töötasu ja kontori üür ning mõni tuhat krooni ühele firmale. 31.mail tõsteti 15 000 eurot Autorollo ühelt kontolt teisele, kirjutab Eesti Ekspress.

Nii Rain Rosimannus kui tema ministrist kaasa Keit Pentus-Rosimannus väidavad, et nemad seda ei teinud, Väino Pentus aga oli samal ajal haiglas.

Õnnetu saatusega transpordifirma Autorollo pankrotitoimikusse koguneb aina uut materjali. Firma hävinguga rohkem või vähem seotud äriühingute kontoväljavõtteid analüüsides võib jõuda järgmistele järeldustele:

* Firmas näis tegutsevat salapärane fantoom;

* Mõjukas poliitik maksis oma taskust kinni Autorollo võla oma sõbrale;

* Mitusada tuhat krooni, mis erinevad firmad Autorollole maksid, jõudis kiiresti advokaatide era-arvetele ja/või võeti sulas välja.

 

 

 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755