Kanal 2 tahab, et Elion saaks korda ja sellest õpitaks

Elioni veebimajutuse üks suurimaid kliente Kanal 2 pole siiani Reporteri videolehte toimima saanud. Ettevõtte juht Urmas Oru kinnitab aga, et kahjunõude kokku arvestamisega ei tegeleta vaid loodetakse, et kõik saab korda.

Oru rääkis, et Elioni rikke tõttu ei tööta täna ikka veel Reporteri videoleht. Kanal 2 netivaatajate jaoks tähendab see aga "Reporteri" ikaldust.

Kahjunõuet ettevõte veel ei koosta. "Esimese hooga tahaksime, et kõik korda saaks," ütles Oru. Ta nentis, et kuna elu läheb aina enam sinna suunda, et inimesed on taolistest teenustest sõltuvad, siis juhtumist õpitaks nii palju, et tulevikus toimiks süsteemid korralikult.

Elion on Kanal 2ga suhelnud ning teada andnud, et probleemiga tegeletakse. Oru nentis, et ilmselt ei hoomanud Elion alguses isegi, kui tõsine ja suur rike on, mistõttu lubati lühemaid taastamise tähtaegu. "Usun, et nad on tööd teinud nii nagu nad on suutnud ja jaksanud," on Oru optimistlik.

Garantiid, et taolisi katkestusi ei korduks, Oru ei nõua ja ütleb, et tegu on ikkagi tehnikaga. "Kui ei juhtu see, siis võib juhtuda midagi muud," selgitas ta. Kõikides lepingutes on mingisugused tagatised ja hädaolukordade lahendamised reeglina sisse kirjutatud ja keeruliste tehniliste süsteemide puhul tuleb rikkeid ikka ette, ütles ta. "Sellega tuleb arvestada," lisas telekanali juht.

Oru sõnul peaks Elioni rike panema inimesi hoopis rohkem mõtlema, kuidas ennast rohkem kaitsta ja peaks andma tõuke, et mõtelda varuks alternatiivsed lahendused.

 

 

 

Osale arutelus

  • Marta Jaakson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO is looking for a TEST AUTOMATION TEAM LEAD

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO is looking for an ANIMATOR

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara