Autor: Marek Mühlberg • 23. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 palkas Nokia tootejuhi

Tele2 Eesti plaanib oluliselt tootesortimenti suurendada ning võttis selleks tööle pikaajalise Nokia ja Elisa taustaga tuntud tootejuhi Risto Taliaru.

Risto Taliaru esimene ülesastumine on modereerida homme toimuvat Äripäeva APP-konverentsi: mobiilirakenduste võlud ja võimalused.

Risto Taliaru sõnul loodi Tele2-e sortimendi juhi koht selleks, et oluliselt suurendada nii mudelite kui lisaseadmete valikut ning käivitada tavapärasest eripärasemate mudelite müük. “Alustan ka ise põhjalike tootetestidega, et valida välja Eesti turule sobivaimad seadmed ning teavitada kliente ausalt ja otsekoheselt nende tugevustest ja nõrkustest,” ütles Taliaru.

Sortimendi juhina alustanud Risto Taliaru töötas 2003. – 2010. aastani Elisa Eesti AS-s hooldustoe- ja tootejuhina ning viimased kaks aastat tootejuhina Nokias.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755