Autor: Marek Mühlberg • 25. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rain Laane valiti Eesti IKT Demokeskuse juhatuse esimeheks

Eesti infoühiskonna saavutuste tutvustamise ja ekspordiga tegelev Eesti IKT Demokeskus valis juhatuse esimeheks Microsofti Balti regiooni juhi Rain Laane. 

Laane on aktiivselt tegev ka Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidus ning olnud eestvedajaks Demokeskuse juures tegutseva IKT Ekspordiklastri käivitamisel.

Demokeskuse uude juhatusse valiti Enn Saar (Elion Ettevõtted), Tiit Tammiste (EMT), Indrek Vimberg (Demokeskus) ja Triin Sepp (Cybernetica). Uue juhatuse peamisteks väljakutseteks on Demokeskuse tegevuste edasiarendamine ning selle jätkuprojekti - IT Majaka - elluviimine.

 „IT Majakal on kaks eesmärki: olla infoühiskonna arengute suunanäitaja kogu maailmas ning teha seda Eestis loodud innovaatiliste lahenduste baasil,“ selgitas Laane. Demokeskuse uus juhatus otsustas lisaks Eesti IKT lahenduste tutvustamisele luua ettevõtete vahelise koostööplatvormi ning toetada ühist innovaatiliste lahenduste loomist. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755