Autor: Ave Lepik • 30. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gruusia arendab Eesti eeskujul e-tervise süsteemi

Gruusia arendab Eesti eeskujul oma e-tervise süsteemi, mille seadusandlik baas on ettevalmistamisel. Gruusia uus valitsus loodab süsteemi rakendada juba sel aastal.

Peaminister Andrus Ansip kinnitas täna kohtumisel Gruusia välisminister Maia Panjikidzega, et meil on kindlasti eksperte ja ettevõtjaid, kes on valmis e-tervise süsteemi ülesehitamise kogemust ka Gruusias rakendama. Gruusia välisminister tänas Eestit toetuse eest e-tervise süsteemi arendamisel.

Kohtumisel leiti, et ettevõtjatele peaks paremini tutvustama Eesti-Gruusia majandussuhetes peituvat potentsiaali. Praegu on meie majandussuhted tagasihoidlikud. 2012. aasta 11 kuu käive oli 6,2 miljonit eurot, millest eksport oli 4,2 ja import 2 miljonit. Eesti otseinvesteeringute positsioon Gruusias oli möödunud aasta esimese poole seisuga 2,1 miljonit eurot. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755