Autor: Marek Mühlberg • 30. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RIM muutis nime BlackBerryks ja palkas lauljatar Alicia Keys'i

Kanada telekommunikatsiooniseadmete tootja Research in Motion (RIM) esitles täna oma uusimaid BlackBerry 10 telefone ja tegi kaks üllatavat avaldust.

Täna, 30. jaanuaril esitles RIM kahte uut BlackBerry 10 operatsioonisüsteemiga telefoni - ainult puuteekraaniga Z10 ja QWERTY klaviatuuriga Q10. Ettevõtte on viimastel aastatel kandnud suuri kaotusi ning uuest tootesarjast oodatakse ettevõtja päästjat.

Esitlusüritusele lisasid värvi kaks suurt ja märgilise tähtsusega teadet - ettevõte muutis oma nime populaarseima toote järgi BlackBerryks ning võttis palgale lauljatar Alicia Keys'i. Tehnoloogiaveeb Venturbeat vahendab, et Keys'i palkamise taga peitub ilmselt soov BlackBerry taas populaarseks muuta.

Ettevõtte tegevjuhi Thorsten Heinsi sõnul on tegu ühe brändi ja ühe lubadusega. Heinsi sõnul on nad alates tänasest kõikjal tuntud BlackBerry'na. Ettevõtte nimetähis muudetakse ka NASDAQ börsil seniselt RIMM-ilt BBRY-ks, seda juba esmaspäeval.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755