Tallinna kogunevad mängutööstuse tegijad

Homme-ülehomme peetakse Tallinnas mängutööstuse konverents IGExpo, kus osalevad ala juhtivad spetsialistid. Kohal on Nokia, Mail.ru, Unity, GameFounders, Imperia Online ja teiste esindajad.

Kahe päeva jooksul räägitakse mängude väljatöötamise ja mobiilirakenduste probleemidest ja tähelepanekutest , teemaks on hasartmängud ja mängud sotsiaalvõrgustikes. Konverentsi üks eesmärk on luua mängutööstuses regulaarne ideede-, projektide- ja teabevahetus Põhja- ja Ida-Euroopa vahel.

IGExpo projektijuht Dmitri Dolgi sõnul saab konverentsil esmaallikast teada äri uusimatest ideedest, tendentsidest, suundumustest. "Peale selle on palju kasulikku teavet finantstoetuste võimalusest oma ideede realiseerimiseks," selgitas Dolgi. "Seepärast ootame konverentsile mitte üksnes neid, kes juba töötavad mängutööstuses, vaid ka neid, kellel on perspektiivseid ideid. Konverents on kui platvorm, kust leida äripartnereid."

Konverentsil osalevad peale mängutööstuses tegutsevate ettevõtete esindajate ka riskikapitalifondide, maksesüsteemide, väljaandjate esindajad Saksamaalt, Suurbritanniast, Soomest, Venemaalt, Itaaliast, Portugalist, Bulgaariast, Lätist, Leedust ja Eestist.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara