Autor: Indrek Kald • 4. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigikogu delegatsioon lendas Koreasse

Grupp riigikogu liikmeid osaleb 3.-7. veebruarini visiidil Korea Vabariiki.

Lõuna-Koreasse lendasid riigikogu esimees Ene Ergma ning liikmed Andres Anvelt, Mailis Reps, Sven Sester, Urve Tiidus. Lisaks kuulub reisigruppi ka riigikogu kantselei direktor Maria Alajõe.

Visiidi käigus kohtutakse Korea rahvusassamblee esimehe Chang Hee Kangi, peaministri Hwang-sik Kimi ning välis- ja kaubandusministri Sung Hwan Kimiga. Samuti külastatakse Samsung Electronicsit Suwonis ja infotehnoloogianäitust SK T.um.

Olulisemate teemadena tulevad arutusele Eesti ja Korea kahepoolsed suhted, sh parlamentaarne koostöö, võimalused haridus- ja teadusalaseks koostööks, samuti majanduskoostöö ja turismi arendamise perspektiivid ning koostöö rahvusvahelistes institutsioonides, teatas riigikogu pressitalitus.

Kultuuriprogrammis pakutakse riigikogu delegatsioonile võimalust külastada Gyeongboki paleed, Korea rahvusmuuseumi ning vaadata muusikaetendust Chongdongi teatris.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755