Padriku lasteaia õpetajat toetatakse ka Facebookis

Grupi lapsevanemate rünnaku alla sattunud Tallinna Padriku lasteaia õpetajat toetatakse Facebookis loodud kommuuniga "Toetame Heli Enokit".

Äripäev kirjutas 1. veebruaril, et Harju maavanem Ülle Rajasalu organiseeris Padriku lasteaeda oma lapselapse rühma erakorralise riikliku järelevalve, kuna tema ja mõned lapsevanemad pole rahul rühmas toimuvaga. Haridus- ja teadusministeerium otsustas pärast teema avalikuks saamist maavalitsuse järelevalve tühistada ning viia see läbi ise.

Rahulolematuid lapsevanemaid on eelkõige häirinud see, et õpetaja laps käib samas rühmas ja on nende väitel õpetaja poolt eelistatud. Tänases Eesti Ekspressis räägivad osa rahulolematuid lapsevanemaid anonüümselt suud puhtaks, kuid toetavad lapsevanemad seal sõna ei saa, nemad koos Enoki kolleegide ja teiste toetajatega väljendavad oma poolehoidu Facebooki kommuunis.

 

Osale arutelus

  • Piret Reiljan

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara