Autor: Rainer Saad • 12. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia tõi turule uue odavama nutitelefoni

Nokia tõi täna turule odavama nutitelefoni Asha 310, millega loodab hõivata turuosa arenevatel turgudel, vahendas Reuters.

Kõrgema hinnaklassiga telefonide turul on Nokia turuosa Samsungile ja Apple’ile kaotanud ning telefonitootja näeb vaeva, et võistelda odavamate telefonide turul, kus on üha suurenenud konkurents Hiina tootjatelt.

Nokia teatel on Asha 310 varustatud kahemegapikselise kaameraga ning kolmetollise ekraaniga. Telefonil on kaksik-SIM-kaardi funktsioon ja traadita interneti juurdepääs.

Asha 310 plaanib telefoni müügile tuua selle kvartali jooksul Aasias, Lähis-Idas, Aafrikas ja Brasiilias. Telefoni hind on 76 eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755