Pillesaar: riskikapitaliäris peab olema kiire ja paindlik

Arengufond loobub otseinvesteeringutest ning asutab fondifondi, mis investeerib erakapitali kaasavatesse allfondidesse. Ettevõtja Jaan Pillesaare arvates on see suund õige.

"Mulle on see mõte uudiseks, aga tundub tee õiges suunas. Fondide kaudu on riskid tavaliselt paremini hallatavad ja hajutatavad ning fondiosakud on reeglina likviidsemad kui üksikinvesteeringud," märkis Pillesaar ja lisas, et kuna Arengufond on riikliku raha investorina paramatult väga bürokraatlik, siis tulevikus ei pea sel juhul ettevõtjad selle bürokraatiaga vähemalt otse kokku puutuma.

"Olen mitmelt ettevõtjalt kuulnud, et Arengufond on liiga keeruliste nõuetega investor, et temaga asju ajada. Riskikapitaliäris peab edukas investor olema vastupidi kiire ja paindlik," lisas Pillesaar.

 


 

Osale arutelus

  • Kaisa Gabral

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara