Analüütikud nülivad Delli aktsiat

Börsil lahkuma pidav Dell on ühe analüütiku sõnul väga lähedal kokkuleppele aktsionäridega, mis suurt tõusu aktsiale ei luba.

Bernstein Researchi analüütik Toni Sacconaghi alandas Delli aktsia soovitust osta pealt neutraalseks, sest analüütiku sõnul kiidetakse juhtkonna plaan minna börsilt ära tõenäoliselt heaks, vahendab MarketWatch.

"Me usume, et tehing tehakse ära praegusel tasemel või veidi üleval pool välja pakutud 13,65 dollarilist hinda," kirjutas Sacconaghi. "Säilib väike risk, et aktsionärid ei kiida tehingut heaks, mis tekitab lähitulevikus probleeme aktsiale, kuid üldiselt on riskitasakaal paigas."

Delli aktsia on täna tõusnud 0,15%, makstes 13,81 dollarit, mis annab märku, et investorid ootavad välja pakutud tehingu hinna väikest tõusu.

Delli kaks suurimat institutsionaalselt investorit Southeastern Asset Management ja T. Rowe Price on tehingu läbiviimise vastu, sest firmad ostsid osaluse märksa kõrgema hinnaga ning saaks välja pakutud hinna juures kümneid kuni sadu miljoneid dollareid kahjumit.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara