Tehnopol käivitab tervisefirmade kiirendi

Tallinna Teaduspark Tehnopol käivitab homme programmi tervisetehnoloogia ettevõtete arengu kiirendamiseks.

Ettevõtteid tuuakse nõustama maailma tippeksperdid tervisetehnoloogia valdkonnas ning nad viiakse kokku investoritega. Eesmärgiks on programmi raames kasvatada aastas kuni 12 jätkusuutlikku tervisetehnoloogia ettevõtet, teatas Tehnopol.

Esimesse programmi valisid eksperdid osalema viis alustavat tervisetehnoloogia ettevõtet Eestist ja Lätist. Eestist osalevad programmis aju taastusravi õppeprogramme arendav Cognuse, ravimi- ja biotehnoloogiaettevõtetele tootearendust pakkuv Biodiscovery ning laboritulemuste visualiseerimise lahendust pakkuv LabToWellness. Lätist osalevad programmis kaks ettevõtet, millest üks on turule toomas ühe sagedaseima südame rütmihäire vormi uut ravimeetodit ning teine tulemuslikumat maovähi varase diagnoosimise viisi.

Ettevõtted alustavad tööd veebruaris ning pilootprogramm lõpeb septembris koos saavutatud tulemuste demonstreerimisega investoritele.

Tehnopol rajab kiirendiprogrammi koos Taani partneriga Accelerace, Läti partneriga Enixus ja Tartu Biotehnoloogia Pargiga.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara