Autor: Kaisa Gabral • 20. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pillesaar: kiire kasvu toob mõistliku hinnaga hea toode

Kiire kasv tuleb siis, kui toode on hea ja mõistliku hinnaga, ärimudel on skaleeritav ja on olemas kõik skaleerimiseks vajalikud ressursid, märkis ASi Helmes juht Jaan Pillesaar.

Täna toimub Äripäeva korraldatav Gaselli konverents. Küsime ettevõtjate käest, kuidas nende hinnangul saab ettevõte kiirelt kasvada.

"Kiire kasv tuleb siis, kui toode on hea ja mõistliku hinnaga, ärimudel on skaleeritav ja on olemas kõik skaleerimiseks vajalikud ressursid.  Need ressursid on siis reeglina tööjõud, kapital ja oskused. Ja lisaks on vajalik omanike julgus äri kasvatamisega seonduvaid riske ja muutusi kanda. Ei ole ju saladus, et valdav enamik ärisid ei kasva kunagi suureks või lõpetab mingil põhjusel halvasti," vastas küsimusele Pillesaar.

Gasell on Ameerika Ühendriikides alguse saanud kiiresti arenevate firmade toetusliikumine. Gasell kongressi sümbolina kannab endas kiiresti areneva ettevõtte olulisi omadusi – paindlikkus, kiirus, julgus. Gasellid on ettevõtted, kes on kolme aasta jooksul suutnud kahekordistada oma käivet ja kasumit.

Gaselli kongressi eesmärk on anda nõu ettevõtetele, kes soovivad kiiresti kasvada.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755