Yahoo! kaasasutaja liitub Lenovoga

Lenovo Groupi teatel ühineb juhatusega vaatlejana Yahoo! kaasasutaja Jerry Yang, kui maailma suuruselt teine arvutitootja tahab laiendada ülemaailmset nutitelefonide ja tahvelarvutite nõudlust, vahendas Reuters.

Lenovo teatel ei saa Yang, kes asutas Yahoo! 1995. aasta aprillis ja juhtis firmat aastatel 2007-2009, hääletusõigust või mõnda muud juhatuse liikme privileegi. Lenovo maksab Yangile aastas 61,875 dollarit ja pakub talle lihtaktsiate õigusi väärtusega 135 000 dollarit vastutasuks juhatuse koosolekutel käimise ja hinnangu andmise eest.

Yang astus Yahoo! juhatusest tagasi eelmisel aastal. Samuti taandus ta Alibaba Group Holdingi ja Yahoo! Japani juhatustest.

Oktoobrist detsembrini kestnud Lenovo kolmandas kvartalis tarnis arvutitootja 9,4 miljonit telefoni, millest 9 miljonit olid nutitelefonid.

Osale arutelus

  • Ken Rohelaan

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara