Pillesaar: soovin riigile julgust otsustamisel 

95. vabariigi aastapäeva puhul uuris Äripäev, kuidas võiks Eesti muutuda järgmise viie aastaga. Milline oluline asi võiks olla Eesti Vabariigi 100. sünnipäeval Eestis teisiti?

ASi Helmes juhatuse esimees Jaan Pillesaar sooviks riigimajanduslikku julgust oluliste otsuste ärategemisel. "See tähendaks madalamaid tööjõumakse, õhemat riiki ja immigratsiooni mõistlikku liberaliseerimist. See tähendab, majanduse kasvule ja tööhõive tõstmisele suunatud samme," selgitas ta.

Õhem riik tähendab Pillesaare sõnul riigiettevõtete erastamist ja haldusreformi. "Ning toob rohkem maksulaekumisi õpetajatele ja meditsiinisüsteemile. Nii saab tasapisi ka langeda see 38 protsenti kodanikest, kes mõtlevad riigist lahkumise peale," lisas Pillesaar.

Osale arutelus

  • Inga Jakobson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara