Autor: Ave Lepik • 27. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paymill jõudis Eestisse

Populaarne Saksa maksefirma Paymill laienes nüüd ka Eestisse. Ettevõte pakub ühtset kaardimakseplatvormi online-kaubamajades ja e-teenuste pakkujate juures.

Pärast jaanuaris saadud 10 miljoni eurost rahasüsti investoritelt (Rocket Internet, Holtzbrinck Ventures, RI Digital, Sunstone Capital ja Blumberg Capital) jätkjab Paymill Euroopas laienemist.

"Viimastel aastatel on Eestis järsult tõusnud e-äride, idufirmade ja eriti tarkvarateenuse pakkujate hulk," kommenteeris Paymilli juht ja looja Mark Henkel siia jõudmist ning lisas, et nende eesmärk on toetada Eesti ettevõtjaid, muutes nende maksevõimalused senisest kiiremaks ja mugavamaks.

Paymill on eelmisel aastal Saksamaal loodud ettevõte, mis pakub tööd 35 inimesele, kellest suurem osa on tehnilise taustaga. Maksefirma eristub oma sõnul teistest samalaadse teenuse pakkujatest kasutajasõbralikkuse ja suurema hinnaläbipaistvuse poolest. Paymill on kasutusel 34 riigis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755