Autor: Marek Mühlberg • 1. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Agu Leinfeld: IT parimad praktikad ongi pehmed asjad

Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse strateegia divisjoni juht Agu Leinfeld möönis 28. veebruaril toimunud ITuudiste seminaril pehmete väärtuste olulisust.

"Keegi ei vaidlusta parimate praktikate vajadust, aga pidev jooksvate üksikküsimustega tegelemine ei võimalda meeskondadel praktikate rakendamiseks vajalikku aega võtta. Rakendamine on võimalik ainult juhtkonna teadlikul tegutsemisel ja otsesel toel," märkis Leinfeld seminaril „Meeskonnatöö ja IT protsesside juhtimise parimad praktikad."

Leinfeldi sõnul on parimate praktikate kasutusele võtmine pikaajaline protsess ja sellega tuleks alustada juba täna.

"Kogukond vajab väga, et järgmiseks “tiigri hüppamiseks” võetaks kasutusele parimad keerukuse ohje praktikad," lisas Leinfeld ning illustreeris tänaseid tööpraktikaid kui arenduste teostamist kangelastegudena - hiliste öötundideni töötamist ja pere arvelt võetud aega peetakse loomulikuks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755