Levira ehitab uut serveriruumi

Levira on jõuliselt arendamas tegevust serverimajutuse teenuspakkujana ning on alustanud uue kõrgetasemelise serveriruumi loomist.

Ehitatav serveriruum hakkab vastama kõrgeimatele ISKE ning teistele rahvusvahelistele turva- ja kvaliteedistandarditele.

„Viimastel kuudel Tallinnas toimunud telekommunikatsiooniettevõtete teenuste tõrked näitavad, et nõudlus kõrgema kvaliteediga serverimajutuse järele on väga reaalne,“ kommenteeris Levira pilveteenuste ärijuht Tõnis Kulm. „Pärast selliseid seisakuid mõeldakse senisest tõsisemalt tagavarasüsteemide peale nii siin kui välismaal ning Levira serverimajutus on üks võimalus.“

Levira serverimajutuskeskusesse loodav uus kõrgetasemeline serveriruum valmib eeldatavasti augustis.

Levira on IT-, meedia- ja telekomi infrastruktuuriteenuste osutaja. Peakorteriga Tallinna Teletornis, on Levira Põhja-Euroopa suurim telekanalite väljastuskeskus ning peamine raadio- ja teleprogrammide edastaja Eestis. Levira haldab üht Eesti suurimatest serverimajutuskeskustest ning osutab avaliku ja privaatpilve teenuseid nime all Levira Cloud.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara