Logica Eesti muutub globaalseks

IT- ja tarkvaraettevõte Logica Eesti liitub CGI grupiga. Ettevõtte sõnul avab ühinemine võimaluse Eesti IT-teadmisi veelgi paremini eri kontinentidele eksportida.

Logica Eesti tegevjuhi Avo Kase sõnul ei ole tegu pelgalt nimevahetusega. „CGI Eesti on nüüdsest ka nime poolest ülemaailmse tarkvaraettevõtte osa, aga Eesti üksuse seisukohast toob liitumine CGI-ga meie töötajaskonnale kaasa võimaluse osaleda põnevates projektides teiselpool Atlandi ookeani,“ lisas Kask.

CGI on globaalne IT- ja äriteenuseid pakkuv ettevõte, kus töötab 72 000 spetsialisti 40 riigi 400 kontoris. Eestis töötab CGI Tallinna ja Tartu kontorites kokku 140 töötajat, kes pakuvad IT-teenuseid nii Eestis kui välismaal.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara