Ekspert: Facebooki aktsia võib tõusta 35%

Facebooki aktsia on aasta algusest tõusnud 6 protsenti, mis on võrreldes LinkedIni 53 protsendi ja Yelpi 30 protsendi suuruse tõusuga tagasihoidlik. Kuid Saturna Capitali vanemanalüütik Paul Meeks ütles CNBC-le, et maailma populaarseima suhtlusvõrgustiku aktsia võib tõusta 35%.

Praegu kaupleb Facebooki aktsia 10 dollarit alla oma eelmise aasta IPO hinda. Meeks usub, et see võib tõusta kõrgemale kui eelmise aasta mai IPO hind, milleks oli 38 dollarit. See tähendaks vähemalt 35protsendilist tõusu.

Meeks ootab ka Facebooki mobiilireklaamide käibele kasvu. Neljandas kvartalis oli see 306 miljonit dollarit, kuid käimasolevaks kvartaliks prognoosib ta 350-360 miljoni dollari suurust käivet. Aastakäibeks prognoosib Meeks 1,6 miljardit dollarit. Eelmisel aastal oli see 458 miljonit.

Analüütikule meeldib ka Google ning ta prognoosib otsingumootori aktsia hinnaks 900 dollarit.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara