Autor: Anu Jõgi • 14. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riik koondab IT-hanked RIKi kätte

Valitsus kinnitas ministeeriumide ja nende valitsemisalade riigiasutuste ning riigikantselei infotehnoloogia valdkonna riigihangetes keskseks hankijaks Registrite ja Infosüsteemide Keskuse.

Alates 2014. aasta 1. jaanuarist hangib Registrite ja Infosüsteemide Keskus lauaarvuteid, sülearvuteid, lamekuvareid ja muid asju ning teenuseid, mis on arvutite kasutamiseks või kasutusmugavuse tagamiseks vajalikud. Näiteks arvutihiired, klaviatuurid, kindlustus, garantii, transporditeenus, utiliseerimisteenuse jms.

Selle aasta lõpuks tuleb keskusel koostöös ministeeriumidega välja töötada infotehnoloogia valdkonna keskse hankimise tingimused ja kord ning koguda kokku ja ühtlustada riigiasutuste infotehnoloogilised vajadused.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755