Autor: Rainer Saad • 15. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Investoreid uus Galaxy nutitelefon ei vaimustanud

Eile tutvustas New Yorgis Samsung uut nutitelefonide lipulaeva Galaxy S4. Investoreid see paraku ei vaimustanud ning Samsungi aktsia kukkus täna Lõuna-Korea börsil 2,6%.

Analüütikute sõnul oli turg juba uue nutitelefoni meediakära aktsiahinda sisse arvestanud ning samasugune reaktsioon oli ka eelmisel aastal peale Galaxy S3 esitlust, kirjutas Reuters.

„See on uudiste peale müümine, kuna enamus funktsioone ja omadusi oli juba teada. Polnud erilist positiivset üllatust. Enamus omadustest lekkis juba ennem välja – ekraani suurus, protsessor ja teised omadused,“ ütles Stanford Bernsteini analüütik Mark Newman.

Viimase kuue kuuga on Samsungi aktsia tõusnud 11%. Apple’i aktsia on seevastu sama perioodiga langenud 37%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755