Autor: Rainer Saad • 25. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Allikas: Dell sai kolm ülevõtmispakkumist

Arvutitootja Delli erikomisjon hindab Blackstone Groupi ning miljardär Carl Icahni tehtud ülevõtmispakkumisi, et otsustada, kas need on Silver Lake Groupi pakutud 24,4 miljardist dollarist suuremad või mitte, ütles asjaga seotud inimene, vahendas Reuters.

Blackstone ja Icahn tegid esialgsed pakkumised eelmisel nädalal ning see tähendab, et Delli asutaja Michael Dell ning Silver Lake peavad arvutifirma eest kõrgemat hinda maksma.

Miljardär Icahn on pakkunud Delli 58protsendilise osaluse eest 15 dollarit aktsia kohta ning Blackstone rohkem kui 14,25 dollarit aktsia kohta. Silver Lake Groupi pakkumine on siiamaani olnud 13,65 dollarit aktsia kohta.

Ootamatud ülevõtmispakkumised seavad arvutitootja tuleviku küsimärgi alla. Tavaliselt nii suured ülevõtmispakkumised konkurente ei leia, kuid nüüd võib arvutitootja müük muutuda kolme hobuse võiduajamiseks ning kesta mitmeid kuid. Lisaks ohustab see ka Michael Delli tulevikku praeguse Delli tegevjuhina.

Delli aktsia maksab eelturul 14,60 dollarit ning on tõusnud 3,25%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755