Tehnopoli uus juht on Jaak Raie

Tallinna Teaduspargi Tehnopol nõukogu valis teaduspargi uueks juhiks Jaak Raie. Raie on olnud Tallinna linna spordi- ja noorsooameti juhataja ning Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse liige.

Raie vahetab välja kuus aastat Teadusparki juhtinud juhatuse liikmed Alar Tamkivi ja Pirko Konsa.

„Tehnopolist on saanud ettevõtlust ja teadust ühendav linnak. Uuelt juhilt ootame ennekõike tänavu veebruaris nõukogu kinnitatud strateegia elluviimist ja värsket pilku Tehnopoli arengu kiirendamisel,“ ütles nõukogu esinaine Tea Varrak. 

Jaak Raie alustab uues ametis aprillis.

Teadus- ja ärilinnaku Tehnopol asutasid 2003. aastal Eesti Vabariik, Tallinna linn ja Tallinna Tehnikaülikool. Teaduspargis tegutseb täna üle 150 alustava ja kasvava tehnoloogiaettevõtte, kellele pakutakse üüripinda, äriarendusteenuseid, eksperdituge ja koostöövõimalusi ülikoolide ning rahvusvaheliste võrgustikega.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara