Autor: Marek Mühlberg • 28. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT teenuste ja toodete testimine sihtturgudel lihtsustus

Eesti suurim kasutuskogemuse disainile keskenduv ettevõte Trinidad Consulting sai rahvusvahelise erialaliidu UX Fellows liikmeks.

UX Fellowsiga liitumine võimaldab ettevõttel viia läbi kasutatavuse uuringuid peaaegu kõikides riikides üle maailma. See tähendab, et Eesti IT sektori esindajatel on nüüd varasemast lihtsam saada oma toodete või teenuste kohta kiiret ja usaldusväärset tagasisidet otse sihtturult.

„Seni oligi Eesti IT toodete eksporti pidurdamas vähene sihtturu tundmine ning ideede testimisvõimaluste puudumine. Ideede valideerimine tähendas veel hiljuti sihtturule minemist ja reaalsete inimestega suhtlemist, mida omakorda raskendas võõra kultuuri mittetundmine. Kuna riigid on väga erinevad, siis võivad ka veebilehtede, infosüsteemide ja tarkvara kasutamisharjumused ja -mustrid väga tugevalt erineda“, mainis ettevõtte tegevjuht Ander Tenno.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755