3. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 pani hilinejad kätekõverdusi tegema

Tele2 tegi 1. aprillil tööpäeva algusaja meeldetuletamiseks humoorika aktsiooni, mille käigus said hilinejad sõjaväelaste juhtimisel virgutusvõimlemist teha ja “ausõna me rohkem ei hiline” plaguga ümber maja marssida.

Tele2 Eesti personalijuhi Helena Everti sõnul toetab tehnoloogiafirma igati paindlikku tööaega, kuid vastavalt tööülesannetele ja kokkuleppele juhiga. “Mõned tegemised vajavad kontoris kohalolemist ja meie oluline ärilubadus on täita tööülesandeid efektiivselt. Seega hoiatasime inimesi aegsasti ette ja korraldasime loomingulistele saabujatele rahvusvahelise naljapäeva hommikul läbi huumoriprisma füüsilise virgutuse,” ütles Evert.

Personalijuhi sõnul oli Tele2-e Jõe tänava peamajas toimunud aktsiooni elevus positiivne ja kuigi kedagi hommikuse kampaaniaga ühinema ei sunnitud, siis tegid inimesed programmi hea meelega kaasa.

Autor: Tiive Saarniit

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755