Autor: Ken Rohelaan • 3. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Verizon ei kaalu pakkumist, Vodafone kukkus

Vodafone Groupi aktsiahind langes viie aasta kõrgeimalt tasemelt, kui Verizon Communications ütles, et ei kavatse Suurbritannia operaatori eest koos AT&T-ga ühispakkumist teha, vahendas Bloomberg.

Verizon teatas, et neil pole mingit kavatsust "Vodafone'iga ühineda või nende eest pakkumist teha, olgu see üksi või ühiselt kellegi teisega." Vodafone tõusis eile 6,1%, kui Financial Timesi blogipostituse põhjal kaalusid AT&T ja Verizon teha ühispakkumist.

"Ühtegi pakkumist pole olnud," ütles Societe Generale analüütik Ottavio Adorisio. "Mis Verizoni puutub, siis neil on viimased 10 aastat olnud üks sihtmärk: hankida Vodafone korraliku hinnaga."

Londoni börsil kukkus Vodafone Group PLC täna 3,05%. New Yorgi aktsiaturul kohaliku aja järgi kell 13:25 (Eestis kell 20:25) langes Verizon Communications Inc 1,09%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755