Zone.ee investeeris 460 000 eurot uutesse seadmetesse

Andmeside tugiteenuste pakkuja Zone.ee investeeris möödunud aastal ja jooksva aasta esimes kvartalis taristu uuendamisse kokku 460 000 eurot.

Täiendavalt vaadati üle hinnastamine, parendati virtuaalserveri pakettide parameetreid ning ühendati kõik klientide servereid teenindavad andmekeskused 10G võrguga.

“Zone on viimase aasta jooksul ette võtnud mitmeid meie jaoks äärmiselt olulisi samme, parandamaks teenuste kvaliteeti ja kättesaadavust. Aasta tagasi uuendasime kogu oma serveripargi ja lisasime võrguriistvara. Neil päevil oleme jõudnud järgmise teetähiseni - meie klientide servereid teenindavad andmekeskused on omavahel ühendatud 10G võrguga. Lisaks oleme Internetiga ühendatud koguni nelja üksteisest sõltumatu teenusepakkuja (Cognet, Elion, Elisa, Linxtelecom - toim.) kaudu. Kliendi jaoks tähendab see, et nende serverite kättesaadavus on parim nii Eestist kui piiri tagant ja ei jää alla kodukasutajate ühenduskiiruse ega mobiilühenduste arvu kasvule,” rääkis ettevõtte tegevjuht Riho Kurg.

Osale arutelus

  • Marek Mühlberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara