BofA-le enam Microsoft ei meeldi

Bank of America Merrill Lynchi analüütikud otustasid alates 2008. aasta septembrist püsinud ostusoovitust Microsofti aktsiale alandada.

Analüütikute sõnul põhines nende ostusoovitus agressiivsel 40 miljardi dollarilisel aktsiate tagasiostu programmil ning Windows 7 tootetsüklil, vahendab MarketWatch.

"Me lootsime, et Microsoft siseneb tänu Windows 8-le suure furooriga nutitelefonide ja tahvelarvutite turule," kirjutasid analüütikud kliendikirjas. "Tavapärane tootetsükli kogemus näitab, et aktsia saavutab tipu enne uue Windowsi väljatulekut, kuid me olime endiselt positiivsed, sest turul ei olnud piisavalt puutetundlikke seadmeid, mis oleks lubanud objektiivselt Windows 8 edu hinnata."

"Nüüd, kuus kuus hiljem, kui on rohkem seadmeid saadaval, pole Windows 8-l head müügiimpulssi ja see on oluliselt meie optimismi alandanud," kirjutasid analüütikud. Bank of America soovitus Microsofti aktsiale on tänasest neutraalne.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara