Autor: Kristi Malmberg • 8. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idufirmad esitlevad end investoritele

Täna presenteerib Swedbankis seitse iduettevõtet oma viimase kolme kuu töö vilju investoritele.

Tallinnas baseeruva ning peamiselt tehnoloogiavaldkonna iduettevõtetesse investeeriva Startup Wise Guys kiirendi talveprogrammi läbinud startup'i on viimase kolme kuu jooksul vorminud oma algsetest ideedest turukõlbulikud tooted ning teenused, millega nüüd potentsiaalsete investorite toel avalikkuse ette tullakse.

Startup Wise Guys talveprogrammis osalesid 7 tiimi 5 erinevast maailma riigist, sh 2 meeskonda Eestist. Programmi raames arendatud ideed ulatusid nii sihtgrupi kui ka kasutusvaldkonna poolest ühest äärmusest teise – arendati muu hulgas nii sõpradevahelist ühiste kulude jagamiseks mõeldud mobiilirakendust kui ka ehitusel kasutatavat eelarvestamist hõlbustavat tarkvara.

Täna on Swedbanki projekte tulnud kuulama ja neisse investeerimist kaaluma enamik Eesti selle ala juhtivaid investoreid. Keynote kõne peab Jon Bradford maailma juhtivast kiirendist TechStars Londonis, olles ühtlasi üks Startup Wise Guysi kaasaasutajatest.

Pärast tänast siirduvad tiimid Londonisse Demo Dayle, mis toimub juba sel neljapäeval.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755