Autor: Kristi Malmberg • 10. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype`i loojad müüsid ära teadlaste koostöökeskkonna

Skype’i kaasasutajate investeerimisettevõte Ambient Sound Investments (ASI) väljus kasumlikult teadlaste virtuaalse koostöökeskkonna platvormi Mendeley omanikeringist.

Mendeley uueks tuumikomanikuks on maailma juhtiv haridussektori kirjastusettevõte Elsevier. Tehingu maht jääb poolte kokkuleppel konfidentsiaalseks, teatas ettevõte.

Ambient Sound Investments on 2003. aastal Skype’i eestlastest kaasasutajate poolt loodud investeerimisettevõte. ASI on teinud investeeringuid üle 30 ettevõttesse Aasias, Ameerika Ühendriikides ja Euroopas. Mendeley tehing on ASI jaoks neljanda portfelliettevõtte müük.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755