12. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amazon näeb Kindle'ile kiiremat müüki

Pacific Cresti analüütik otsustas pärast tarnijatega rääkimist tõsta Amazon.com-i tahvelarvuti Kindel Fire käibeprognoosi.

Analüüsis ütles analüütik Chad Bartley, et tarneahela numbrid viitavad, kuidas Kindle Fire on oodatust populaarsemaks osutunud ning seda on vedamas eelkõige 7-tollise ekraaniga mudel, vahendab MarketWatch.

Bartley hinnangute kohaselt müüs Amazon esimeses kvartalis 1,7 miljonit Kindle Fire'it. Tema varasem müügiprognoos oli 1,3 miljonit ühikut. Lisaks tõstis analüütik ka 2013. aasta käibeprognoosi Amazonile, oodates nüüd 76,74 miljardi asemel 77,12 miljardit dollarit.

25. aprillis enda majandustulemused avalikustav Amazon pole kunagi avalikustanud Kindle'i müüginumbreid. Firma aktsia oli täna keskpäeval 0,87% üleval, makstes 272,23 dollarit.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755