Autor: Rainer Saad • 12. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoftil on tulekul uus Windowsi versioon

Microsoft töötab uue Windowsi versiooniga, mis võib kasutajateni jõuda juba selle aasta jooksul, kirjutas Business Insider.

Uue versiooni koodnimetus on „Windows Blue“ ning selle kohta on juba palju infot lekkinud, sealhulgas ka esialgne versioon, mille kiiremad on juba enda personaalarvutitesse ja Windowsi tahvelarvutitesse installeerinud.

Windows Blue’ga üritab Microsoft parandada mitmeid asju, mis kasutajatele ei meeldinud Windows 8 juures. Tõenäoliselt on tegemist suure uuendusega Windows 8-le.

Mõningaid väiteid Windows Blue kohta:

- selle ametlikuks nimetuseks võib saada Windows 8.1

- see võib tuua 7 tollise ekraaniga Windows tahvelarvuteid- tõenäoliselt ei kasutata seda Microsofti järgmises nutitelefoni operatsioonisüsteemis- palju uusi ja paranenud omadusi- paranenud puutetundlik klaviatuur

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755