HP valmis revolutsioneerima arvutitööstuse

Käe viipega kontrollitavad arvutid võivad varsti jõuda massidesse, mis peaks olema Hewlett-Packardi ning idufirma Leap Motioni koostöö peamine eesmärk.

HP samm võtta omaks liigutusi "tajuv" tehnoloogia võib tõenäoliselt muuta täielikult kogemuse, kuidas inimesed arvutitega suhtlevad, kirjutab Reuters. Seda võib võrrelda Apple'i puutetundliku ekraani massitarbimisse toomisega 2007. aastal või hiire tutvustamisega aastal 1983, samuti Apple'i poolt.

Leap Motion on San Franciscos baseeruv kolme aasta vanune firma, kel on palgal alla 100 inimese. Firma toodab sensoreid, mis on umbes nätsupaki suurused, mis nende sõnul registreerib ära kõigi 10 näpu liigutusi kuni sajandiku millimeetri täpsusega.

Need seadmed saab ühildada iga arvutiga ning võimaldavad kasutada rakendusi või spetsiaalslelt viibetele disainitud tarkvara.

Uue lepingu kohaselt hakkab HP tarnima Leap Motioni sensoreid koos enda toodetega ning lõpuks integreeritakse sensorid otse HP arvutitesse, teatas HP.

Praegu on Leap Motioni sensorid USA suurimates jaemüügikettides müügiks 80 dollari eest, kuid tegu on eeltellimustega ning tarned algavad 13. mail. HP ei täpsustanud, millal sensoreid koos nende seadmetega tarnima hakatakse.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara