IBM koondab Prantsusmaal kuni 1400 töötajat

International Business Machines (IBM) kavatseb koondada 14% oma töötajatest Prantsusmaal, vahendas Bloomberg.

Prantsuse ametiühingute demokraatliku konföderatsiooni (Confédération fran?aise démocratique du travail) esindaja Gerard Chameau sõnul võib vallandamiste arv järgneva kahe aasta jooksul küündida 1200-1400 inimeseni.

IBM otsib Euroopas valitseva nõrga majandusolukorra tõttu võimalusi kulude vähendamiseks. Firma nihutab ressursse, et keskenduda kasvavatele turgudele nagu Aafrika, kus on suurenev nõudlus tehnoloogia ja nõustamisabi järele.

New Yorgi aktsiaturul kohaliku aja järgi kell 13:37 (Eestis kell 20:37) langes International Business Machines Corp 0,54%. Käesoleval aastal on firma aktsiahind kuni eilseni tõusnud 9,5%, mis ületab S&P 500 indeksi 8,8%-list kasvu.

Osale arutelus

  • Ken Rohelaan

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara