Autor: Ken Rohelaan • 23. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Netflix lisas viimase kvartaliga 2 mln kasutajat

Netflixi aktsiad alustasid päeva 24%-lise tõusuga, kui filmide voogedastuse teenust pakkuva firma teatel suudeti USA-st viimase kvartaliga lisada kaks miljonit tellijat, vahendas Reuters.

Vähemalt kaheksa maaklerifirmat on Netflixi hinnasihti tõstnud vahemikus 75-250 dollarit. Analüütikute hinnangul on järgnevates kvartalites ainulaadse sisu poole püüdlemine hea märk kasumi suurendamiseks.

"Netflix asub kadestusväärsel positsioonil ning võib õigeaegselt pakkuda sisu, mis polnud ettevõtte jaoks varem kättesaadav," ütles Morgan Stanley analüütik DeVitt.

Netflixil on praegu 29,2 miljonit USA klienti, kes maksavad voogedastuse teenuse eest kaheksa dollarit kuus.

Väärtpaberibörsil Nasdaq kohaliku aja järgi kell 11:55 (Eestis kell 18:55) tõusis Netflix Inc 23,7%. Ettevõtte aktsiad on viimase kaheksa kuuga kolmekordistunud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755