Autor: Indrek Kald • 24. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aivar Pilv käivitas venekeelse portaali

Aivar Pilve advokaadibüroo käivitas venekeelse õigusalase veebiportaali.

Uuest venekeelsest portaalist zakon24.ee leiab Eesti ja Euroopa Liidu õigusakte puudutavad uudised, olulisemad kohtulahendid ning aktuaalsemate õiguslike probleemide analüüsid.

Veebilahenduse käivitamise tingis soov muuta kvaliteetne õigusabi venekeelsele elanikkonnale senisest kättesaadavamaks, teatas Aivar Pilve büroo.

Seetõttu on portaalis alustatud Eesti seaduste terviktekstide venekeelsete tõlgete tasuta avaldamist koos kõigi kehtivate muudatustega. Esimesena on avaldatud äriseadustiku tõlge.

Vandeadvokaadi ja Pilve büroo partneri Vadim Filimonovi sõnul jätkatakse õigusaktide venekeelsete tõlgete avaldamist, kui teenus osutub kasutajate seas populaarseks.

Portaali zakon24.ee toimetab lisaks Filimonovile ka Pilve büroo advokaat Vitali Denikin.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755