Autor: Marek Mühlberg • 25. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ZeroTurnaround on Aasta Läbimurdja

Täna aastaauhindu jaganud Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL) andis Aasta Läbimurdja tiitli tarkvaraettevõttele ZeroTurnaround. Java programmeerijate tööd lihtsustava firma tooteid kasutatakse 80 riigis.

"Ikka on mõnus, kui tiimi tööd märgatakse," ütles ZeroTurnaroundi tegevjuht Jevgeni Kabanov. "Loodan, et see tunnustus inspireerib ka teisi noori tehnoloogiafirmasid, kes suuri asju tahavad teha. Kuid kõige suurem auhind on meile ikkagi tänaseks 3500 kliendi ja üle 90 andeka töötajaga ettevõtte ehitamine ise. Meile meeldib maailmale oma jälge jätta ja kavatseme seda veelgi süvendada."

90 töötajaga ZeroTurnaroundil on arenduskeskused Tallinnas ja Tartus, globaalne müügikontor Bostonis ning harukontor Prahas. Ettevõtte tuntumate klientide seas on eBay, Disney, HP, IBM, Lufthansa, Oracle ja USA Föderaalreserv."ZeroTurnaround on hea näide sellest, kuidas ühe tarkvaraettevõtte väikesest sisemist efektiivsust taotlevast uurimisprojektist on välja kasvanud maailmas suurfirmade huviorbiiti ulatunud firma," lausus ITL-i aastaauhindade žürii liige, EMT Tehnoloogiadivisjoni direktor Tiit Tammiste.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755