Autor: Rainer Saad • 5. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Blackberry sai Pentagonilt heakskiidu

Blackberry läbis Pentagoni julgeolukontrolli ning see tähendab, et Blackberry 10 telefone võib nüüd kasutada USA kaitseministeeriumi võrkudes.

„Blackberry 10 on ideaalne meie valitsuse klientidele, kuna see pakub rikkalikku ja väga tundlikku mobiilikasutamise kogemust,“ ütles Blackberry Security asepresident Scott Totzke Wall Street Journali vahendusel. 

Apple pole veel USA Kaitseministeeriumi heakskiitu saanud. Kui Apple heakskiidu saab, hakkavad mõlemad telefonitootjad ka Pentagoni seinade vahel võistlema.

„Me töötame selles suunas, et toetada erinevaid seadmeid ja operatsioonisüsteeme, sealhulgas ka Samsungit, Apple'it ja Blackberry'it,“ ütles Pentagoni kõneisik kolonelleitnant Damien Pickart.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755