Kern: Starmani börsiletulek on üks variantidest

Starmani asutaja ja juhi Peeter Kerni sõnul on ettevõtte börsile tagasi viimine üks variantidest, mida nad arutavad. 

See on üks variantidest, aga meil ei ole konkreetset kava, sõnas ta käimasoleval pressikonverentsil. Kerni sõnul meeldis talle aeg, mil Starman oli börsil. Sügisel 2007ostis Hollandi ettevõte Xalto 54% Starmanist ning firma lahkus Tallinna börsilt.

Täna Starmanist 51% omandanud East Capital Exploreri juhi Gert Tiivase sõnul pole neil tänavu plaanis Starmani börsile viia. "Kõik asjad peavad õiges järjekorras minema. Nüüd tuleb puhata. Esmaspäeval hakkame plaane tegema," rääkis ta. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara