Cisco käive ja kasum kasvasid ka III kvartalis

Tehnoloogiafirma Cisco majandusaasta kolmanda kvartali käive kasvas eelmise aasta sama ajaga võrreldes 5,4%, ulatudes 12,2 miljardi USA dollarini.

GAAP-raamatupidamistava järgi oli Cisco puhaskasum kolmandas kvartalis 2,5 miljardit dollarit. Aasta varem oli puhaskasum 2,2 miljardit, seega kasvas kasum 14,5 protsenti.

"Maailmamajanduse aeglast arengut arvestades saavutasime tubli tulemuse. Paljulubav on ka see, et USAs ning mujal maailmas on võimalik märgata mõningaid viiteid tõusu algusele," ütles Cisco juhatuse esimees John Chambers.

"Oleme alati uskunud, et internet toob revolutsiooni meie harjumustele teha tööd, õppida, mängida ja veeta vaba aega. Tänu pilveteenustele ning tarbijate mobiilsele ja videopõhist infot ohtralt tarnivale eluviisile on see pööre ja talle kaasnev nähtus "Internet of Everything" lähemal kui iial varem," viitas Chambers mõistele, mis märgib inimeste, arvutite, nutitelefonide, elektroonikaseadmete, tööstusmasinate, autode jms samaaegset võrku ühendatust ja autonoomset oskust saata ja vastu võtta infot.

Osale arutelus

  • Marek Mühlberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara