Autor: Marek Mühlberg • 21. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Ülikool uuendas avalikku veebi

Tallinna Ülikool tegi täna avalikuks uue kodulehe. Muutunud on visuaal, ülesehitus ja tehniline lahendus. Projekti eesmärk oli luua Tallinna Ülikoolist ühtselt tajutav kuvand.

Uue avaliku veebi valmistas TLÜ-le Opus Online. Lisaks teenusepakkujale osalesid uue veebi loomises 130 veebitoimetajat.

Uuendatud veebikülg on eesti, inglise ja vene keelne. Välisturunduslikke eesmärke silmas pidades lisanduvad tulevikus ka soome, hiina, türgi ja mitmed teised keeled.

Parandatud on puuetega inimeste ligipääsu avalikule veebile ning varasemast rohkem on pandud rõhku piltidele, videodele ja sostsiaalmeedia kanalitele.

Vaata uut avalikku veebi aadressil: www.tlu.ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755