Autor: Marek Mühlberg • 21. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Ülikool võttis uue veebi võrgust maha

EIK aseesimees Elver Loho avastas Tallinna Ülikooli uues veebis turvaaugu. Ülikool võttis täna lansseeritud veebi võrgust maha.

Eesti Interneti Kogukonna juhatuse aseesimees Elver Loho tuvastas uues veebis põgusa tutvumise järel suure turvaaugu. Nimelt oli administreerimisliides ligipääsetav vaikimisi kasutajatunnuse ja parooliga (admin/admin - toim.). Praeguseks hetkeks on uus veeb maha võetud ja asendatud vanaga.

Loho sõnas, et ta on nõus kihla vedama, et keegi sellise eksimuse pärast kohta ei kaota ning sarnaseid juhtumisi võime kohata ka tulevikus.

Tallinna Ülikooli turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhi Kadri Kiigema sõnul testitakse hetkel uut veebi ja peagi on kõik vead kõrvaldatud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755