Tarkvara testijad ja arendajad kogunevad Eestis

5-7. juunil Eestis toimuv Nordic Testing Days 2013 toob kokku enam kui 250 tarkvara testijat ja arendajat maailma eri paigust.

Üks Põhja-Euroopa suurim erialane konverents võtab fookusesse selle, kuidas tagada miljonitele tarkvarakasutajatele mugavam ja turvalisem argipäev. Sündmuse peakorraldaja Raivo Pätsi sõnul on lahenduseks arendajate ja testijate hea koostöö ning teineteisemõistmine.

„Testimine pakub väärt informatsiooni rakenduste, veebilehtede või infosüsteemide kvaliteedi ja käitumise kohta. See omakorda aitab arendajatel luua paremaid ja kasutajasõbralikumaid lahendusi,“ rääkis Päts. Konverentsi raames korraldatakse ka erinevaid töötubasid, mille eesmärk on kahte mainitud valdkonda teineteisele lähemale tuua.

Üritusel jagavad oma kogemusi eBay, Google kogemusega Julian Harty UK-st ja ulatusliku rahvusvahelise kogemusega Pat Maddox USA-st ning mitmed European Testing Excellence Award laureaadid. Eesti enda asjatundjate leerist astuvad üles näiteks üks Nortali asutajatest, Taavi Kotka ja SEB-s, Swedbank-is ning Eesti Energias suuremahuliste IT-projektide eest vastutanud Margus Simson.

Osale arutelus

  • Marek Mühlberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara