BCS Itera aktsionär müüs osaluse

Infotehnoloogiafirma BCS Itera aktsionäride ringist lahkus Hesburger AS piirkonnajuht Toomas Veersalu, kes müüs oma 16,3 protsendilise osaluse firmale tagasi.

„Raha oli vaja,“ kommenteeris ta müümise põhjust. Veersalu sõnul oli ta aktsionär 2-3 aastat ning esialgu IT-vallas tegutsemist jätkata ei plaani, samas ka ei välista: „Kui mingi hea tehing tuleb, eks ikka.“

BCS Itera keskendub tootmis-, lao-, logistika-, jaekaubandus- ning äriteenindusettevõtete teenindamisele majandustarkvara lahenduste valdkonnas. Eelmisel aastal oli ettevõtte käive 2,2 miljonit eurot, puhaskasum 0,2 miljonit eurot, mis on veidi enam kui kaks korda rohkem võrreldes 2011. aastaga. Mullu võttis ettevõte dividende välja netosummas 62 500 euro eest.

Osale arutelus

  • Kadri Põlendik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara