Samsung esitles uut Galaxy S4 versiooni

Samsung Electronics Co., Ltd teatas täna Samsung Galaxy S4 Active'i turuletoomisest. Active on mõeldud aktiivse eluviisiga inimestele.

„Galaxy S4 Active on Galaxy seeria uusim liige ja see on mõeldud aktiivsetele kasutajatele, kellele meeldib olla vabas looduses,” ütles Samsung Electronicsi IT- ja mobiilside allüksuse tegevjuht ja president J. K. Shin. „Samsung võttis Galaxy S4 uuenduslikud funktsioonid ja lisas seadmele kaitset pakkuvad elemendid, et luua nutitelefon, mis saab väga hästi hakkama ka äärmuslikes oludes.”

Telefon on tolmud- ja veekindel ning vastab standardile IP67 (IP tähendab rahvusvahelist kaitset tahkete võõrkehade ja kahjuliku vee sissepääsu eest. Kõige kõrgem tase on IP68). Hermeetiliselt suletud korpus hoiab ära tolmuosakeste sattumise telefoni ja kaitseb seadet veekahjustuste eest sügavusel kuni üks meeter või kuni 30 minutit.

Active’il on 1,9 GHz neljatuumaline protsessor ja 2600 mAh aku, 5-tolline täiskõrglahutusega TFT-LCD ekraan (443 PPI), 8-megapikslise tahasuunatud kaamera, sisemälu suurus on 16 GB.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara