Raske maandumine nutitelefonidele?

Reedel langes Samsungi turuväärtus 12 miljardit dollarit tänu muredele nutitelefonide müügi pärast. Maailma suurima nutitelefonide tootja aktsia järsk langus võib tähendada rasket maandumist kogu sektorile, kirjutas CNBC.

"Usume, et Samsungi praegune aktsiahind peegeldab rasket maandumist, mis meie arvates on ebatõenäoline," ütles Nomura analüütik CW Chung. Täna langes Samsungi aktsia Seouli börsil 0,1%, 1,42 miljoni Korea vonini.

Samsungi uute nutiseadmete nõrgad müüginumbrid ning kõrgemad tootmiskulud on kaks faktorit, millega investorid peaksid praegu arvestama. USA investeerimispank JPMorgan teatas eelmisel nädalal, et uue Galaxy S4 nutitelefoni tarned on Euroopas aeglustumas. Pank kärpis Samsungi 12 kuu hinnasihi 2,1 miljonilt vonilt 1,9 miljonile.

Jeffriesi analüütik Sundeep Bajikar arvab, et mured madalamate tarnete pärast on liialdatud. "Meie analüüsi järgi on iPhone'i ja Galaxy telefonid jätkuvalt suurimad turuosa kasvatajad," ütles ta.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Derivco is looking for a SENIOR FULL STACK DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

10. mai 2018

Derivco is looking for a GRAPHIC DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

13. mai 2018

Arvamused

Teabevara